De Regenboog Brug

 

Gewoon aan deze kant van de hemel is er een plek die de Regenboog-Brug wordt genoemd.


Wanneer een dier sterft, dat heel dierbaar is voor iemand hier, dan gaat dit huisdier naar de Regenboog Brug. Daar zijn grasvelden en heuvels voor al onze speciale vrienden zodat ze samen kunnen rennen en spelen. Daar is een overvloed aan eten, water en zonneschijn en onze vrienden hebben het warm en behaaglijk.

Alle dieren die ziek of oud waren, worden weer gezond en vitaal. Zij die gewond of verminkt waren worden weer heel en sterk, net zoals wij hen herinneren in onze dromen van de dagen en tijden die voorbij zijn. De dieren zijn blij en tevreden, op een ding na.....ze missen allemaal diegene die voor hen heel dierbaar is en die achter moest blijven.

Allemaal rennen en spelen ze samen, maar er komt een dag wanneer er plotseling een stopt en in de verte staard. Zijn heldere ogen staan gespannen, zijn enthousiaste lichaam beeft. Plotseling begint hij weg te rennen van de groep; vliegend over het groene gras, dragen zijn benen hem sneller en sneller.

Je bent gezien en als je eindelijk je speciale vriend ontmoet, omhels je elkaar in een vreugdevolle hereniging om nooit meer gescheiden te worden. Gelukkige kusjes regenen op je gezicht, je handen liefkozen zijn geliefde hoofd en je kijkt opnieuw in de vertrouwde ogen van je huisdier, die al zolang uit je leven weg was, maar nooit uit je hart.

Dan gaan jullie samen over de Regenboog-Brug.....

Dit deel van onze website is opgedragen aan onze geliefde vrienden die wij helaas moeten missen.....we houden jullie in ons hart.

(Click op een naam of foto om de foto's te zien)

Tucker

 

Hana

 

Yuzu

 

Kenny

 

Shinju

 

Pien

 

Roos

 

           Duce                         Anouk en Krumuk